Anonieme test

Vanmorgen werd ik gebeld dor een anoniem nummer. Mijn alarmbellen gaan gelijk rinkelen.
Het was ene “Debbie” die mijn telefoonnummer had gekregen van iemand op een feestje. Mijn alarmbellen gaan nu vreselijk te keer!
Ik heb namelijk nog nooit gehoord dat iemand mijn nummer heeft gekregen op een feestje, daarbij een anoniem nummer…..hm…..

Ik zal niet het hele verhaal opschrijven wat ze mij vertelde, maar het ging erom of ik haar kon helpen omdat ze wilde weten of iemand wel betrouwbaar zou zijn. Het voelde als haar tweelingziel maar nu liet hij al maanden niets meer horen. Ze vertelde maar door en door en ik kwam er amper tussen. Ik kon vertellen dat ik niets wilde weten, ik wil geen voorkennis hebben, maar ze bleef maar gaan.

Het viel mij op dat ze wel heel veel terug kwam op het feit dat hij haar arts was en zij de patiënt. Het leek wel een soort van test.

Nu ben ik zo iemand die gewoon antwoord geef, ik blijf netjes, vertel mijn werkwijze. Dat ik dus niet iemand zomaar mag readen, terwijl de persoon daar niets van af weet. Maar het ging erom dat ze tussen verstand en hart zat, wat kon ze doen, ze wilde hem eigenlijk confronteren.
Mijn antwoord was, schrijf een brief of confronteer hem face to face.

Ze bleef aandringen en het werd eigenlijk ja, wat werd het……ongemakkelijk. Niet voor mij, maar ik denk dat zij andere dingen wilde horen dan wat ik haar vertelde. Een soort test dus.

Aangezien de honden al lang stonden te wachten, zei ik dat ik nu echt moest gaan. Als ik haar persoonlijk ergens mee kon helpen, een reading van haarzelf of met een andere dienst kon ze mij via de e-mail benaderen.

“Debbie”, als je dit leest……lees dan mijn geschreven artikel op mijn website: https://informatiepraktijkhavayah.home.blog/…/zuiver-werken/
Als dit een test was voor een of ander televisieprogramma of weekblad of wat-dan-ook……..mijn persoonlijke mening is dat ik deze werkwijze niet vind kunnen. Ik werk zuiver en integer, maar dat kan ik niet van iedereen zeggen.

 

(©) Angela van der Ploeg – 2 oktober 2019