Aura en chakra bij dieren

AURA’S BIJ DIEREN
Voor mensen die Aura’s kunnen zien en lezen is dit héél interessant, maar ook voor diereneigenaren. Zo kun je een hoop te weten komen over je dier(en) en hoe hun karakter en gemoedstoestand is, maar ook de lichamelijke klachten.

Paars en Violet: Dit dier is heel erg afgestemd op zijn eigenaar en op het Goddelijke.

Aqua: Dit dier heeft genezende kwaliteiten.

Beige: Wijst op een verandering in de omgeving van het dier.

Bruin: Het dier is gestopt met zijn evolutionaire groei en is verslaafd aan bepaalde materiële zaken zoals eten, een speeltje of zelfs een persoon.

Lichtblauw: Dit dier is vredig, kalm, gevoelig en stemt zich gemakkelijk af op zijn baasje.

Oranje: Als je oranje in de aura van je huisdier ziet, dan zou dat kunnen betekenen dat zijn irritante gewoontes producten zijn van zijn eigen creativiteit.

Rose: Lief, liefdevol, gelukkig, goed in balans.

Rood: Koppigheid en boosheid. Dit dier is trots.

Geel: Heel gewiekst! Kijk uit, dit beest is iets van plan!

Groen: Evenwichtig. Hoewel, als er extreem veel groen voorkomt in de aura van een dier, dan wijst dit op koppigheid en inflexibiliteit. Deze dieren zijn moeilijk te trainen.

Zwart of grijs: Dit is een indicatie voor ziekte in het fysieke lichaam.

Goud: Spirituele liefde en verbinding. Dit dier is een healer.

Zilver: Medeleven en begrip. Dit dier is ook een healer.

CHAKRA’S BIJ DIEREN:
Het is leuk en interessant om te weten waar de chakra’s bij dieren zich bevinden. Niet alleen voor magnetiseurs en/of Reiki-beoefenaars, maar ook voor diereneigenaren.

· Kruinchakra
·Voorhoofdschakra
·Keelchakra
·Hartchakra
·Zonnevlechtchakra
·Geslacht/Heiligbeenchakra
·Staart/Stuit of Wortelchakra

Kruinchakra
Het kruinchakra ligt tussen de oren op het hoofd, via dit chakra komt de energie binnen. Deze stroomt naar de grote hersenen en het centraal zenuwstelsel. Hoe sterker de kruinchakra is ontwikkeld hoe hoger het aanvoelingsvermogen bij deze dieren. Over het algemeen zijn dit vrij rustige dieren die met kalmte reageren op wat er om hun heen gebeurt en soms mensen heel doordringend kunnen aankijken.

Voorhoofdschakra
Het voorhoofdschakra wordt ook wel het derde oog genoemd. De plaats van deze chakra is in het midden van het voorhoofd net iets hoger dan de ogen. Dieren die deze chakra sterk ontwikkeld hebben, zijn de intelligente diersoorten of dieren die er qua intelligentie uitspringen ten opzichte van hun soortgenoten.

Keelchakra
Het keelchakra zit op de keel en staat in verbinding met het communiceren en het maken van geluiden. Het uiten van emoties en gevoelens. Dieren die een goed ontwikkelde keelchakra hebben zijn vaak dominante, zelfverzekerde dieren die in staat zijn om een roedel of kudde in goede banen te leiden.

Hartchakra
Het hartchakra zit tussen de schouders op de rug. Deze chakra staat in verbinding met emoties, liefde en verwerking. Dieren met een goed ontwikkelde hartchakra hebben altijd energie voor tien en lijken niet moe te krijgen. Dit zijn ook dieren die niet gauw angstig zijn of snel zullen schrikken. Het zijn evenwichtige, vriendelijke dieren.

Zonnevlechtchakra
De zonnevlecht ligt iets boven de maag. Een goed ontwikkelde chakra bij deze dieren is meteen herkenbaar. Dit zijn de dieren die prachtig recht en zelfverzekerd lopen. Ze zijn goed gebouwd, ze bewegen zich met kracht en lopen met stevige, gestage stappen. Ze hebben heldere, fonkelende ogen en ook al zijn ze nog zo oud, die straling in hun ogen blijft zichtbaar.

Geslacht/Heiligbeenchakra
Dit zit onder de navel en heeft te maken met emoties en seksualiteit. Deze chakra zorgt ervoor dat dieren zich goed ontwikkelen en leren om hun natuurlijke instinct op te volgen. Bij dieren komt de ontwikkeling al meteen op gang na de geboorte. Pups gaan op ontdekkingstocht, kittens die op de tast de ruimte verkennen, veulens die met grote ogen de wereld in kijken. Kortom alles wat te maken heeft met contact met andere dieren en soortgenoten of mensen.

Staart/Stuit of Wortelchakra
Bij de staartaanzet ligt de staart/stuitchakra. Deze chakra heeft te maken met overleving en is bij de meeste dieren sterk ontwikkeld. Hier vind je de aardse geboren driften. De eerste levensbehoeften, eten, drinken, slapen jagen. Er zullen maar weinig dieren zijn die deze chakra niet ontwikkeld hebben.
Al deze chakra’s staan met elkaar in verbinding. Doch als de basis niet goed is dan ontstaan er op de andere gebieden met zekerheid blokkades. Door te werken aan de chakra’s kun je goede behandelresultaten bereiken. Niet alleen op het psychische of emotionele, maar ook op het lichamelijke vlak.