Dienst magnetiseren mens

Misschien dat jullie het nog wel weten: ik heb in het verleden meerdere keren op de Spirituele mini-beurs in gebouw Stad- en Lande bij de Kemphaan in Almere gestaan. Je kunt het hier teruglezen: Ervaring op de mini-beurs

Op mijn website stond het magnetiseren als een van mijn spirituele diensten, maar ik heb besloten om deze dienst tot nader order van de website te verwijderen. Dit vanwege de corona maar ook vanwege het feit dat ik momenteel geen ruimte heb heb om mensen op de juiste manier te kunnen behandelen. Wie weet in de toekomst dat ik deze dienst weer aan mijn pakket toevoeg, maar vooralsnog zie ik geen mogelijkheden.

Niet getreurd: er blijven genoeg spirituele diensten over die je kan bestellen bij mij. Bekijk daarvoor mijn nieuwe webshop eens: https://webshop.praktijk-havayah.nl/ maar uiteraard kan je alles ook via mijn normale website www.praktijk-havayah.nl bestellen.