Diensten afgestoten

Dat klinkt wellicht raar in je oren: ik heb de workshop diensten afgestoten. En toch is het zo. Maar waarom?

Ondanks dat ik het best leuk vond om te doen, besef ik mij steeds meer dat het niet echt iets voor mij is. Ik heb in de gaten dat fotoreading voor mens en dier en alles wat daar mee te maken heeft (zoals energetische huisreiniging etc.) veel beter bij mij past. Daar gaat ook mijn liefde naar uit; dier en mens kunnen helpen met hun strubbelingen; vragen van mensen (over hun dieren of over zichzelf) via fotoreading beantwoorden; healing geven aan mens of dier en/of of een luisterend oor zijn voor wie dat nodig heeft.

afgestotenMijn specialisme ligt toch in bovengenoemde en daarom heb ik dus besloten om wat diensten af te stoten. Maar de uitleg hierboven is niet de enige reden.
De andere reden is dat mijn werk via Steunpunt Almere niet stil staat! Mijn werk als webdesigner/helper bij WordPress websites en de hulp van Linux Mint gebruikers is echt geweldig om te doen.
Het is een mooie maar bijzondere combinatie: een spirituele praktijk en webdesigner; aan de ene kant het spirituele, aan de andere kant het aardse.

De derde reden is dat ik ook vrijwilligster ben bij de dierenambulance en dat vergt tijd, energie en geduld. Ik ben nu bemanningslid maar ga misschien ook de meldkamer bedienen.

Maar voor alle drie mijn werkzaamheden geldt: alwetend, helder en zeer nauwkeurig!

Warme groet Angela van der Ploeg
Praktijk Havayah