Dier en baasjes gelijken op elkaar

Dier en baasje gelijken op elkaar. Huisdieren ontvangen zowel de positieve als negatieve psycho-emotionele stralingen van hun baasjes. Ze zijn zeer gevoelig voor de wisselende veranderingen in de gevoelswereld van hun baas. Zij zullen een weerspiegeling zijn van datgene wat in jou onharmonisch verloopt. Heeft je hond/kat pijn aan zijn knieschijf bijv. dan zal jij de psychische oorzaak als baasje, bij jezelf aantreffen. Een boodschap van de hond aan zijn baasje dus.
Luister naar deze natuurlijke boodschappen en breng de noodzakelijke wijzigingen in je leven aan. Op deze wijze helpen jullie elkaar.

Het is niet “zomaar” dat dit of dat huisdier met specifieke karakter geaardheid juist bij jou belandt! Toch ligt ook hier, net zoals bij kinderen, de OORZAAK van de ziekte steeds bij het wezen (het dier) zelf. Nooit heeft een baasje of opvoeder “schuld” aan een ziekte. Wel kan deze het genezingsproces gunstig beïnvloeden door in zichzelf, als opvoeder, bepaalde veranderingen door te voeren….Niet voor niets immers haalt hij een kwaaltje bij zijn huisdier “als spiegel” naar zich toe!

Wanneer je een reading door mij laat doen, dan zou het zomaar eens kunnen zijn dat in de lichamelijke ongemakken van je huisdier een boodschap ligt voor jou, baasje van het huisdier. Ik vertaal het lichamelijke ongemak van je huisdier naar psychologische overeenkomsten en dat kan soms best weleens heftig overkomen.
Andere mediums werken weer heel anders, maar feit blijft dat het dier een weerspiegeling is van jou niet-harmonisch verlopen.

Heeft je dier lichamelijke klachten of is je dier een herplaatser met veel angst, nervositeit, dan kan magnetiseren van het dier wellicht helpen.
Ik ben zelf van mening dat iedereen energie kan doorgeven, vandaar dat ik op DEZE pagina een 3-tal oefeningen heb gezet die je bij je huisdier zou kunnen doen, wanneer deze angstig of nerveus/onzeker is. Met deze oefeningen geef je dus energie door. Wanneer je dit niet durft of wellicht toch denkt dat je dit zelf niet kan, zou je mij kunnen inschakelen.