Dierentolk

Het Hebreeuwse woord Havayah betekent “ervaring”; Havayah is de heiligste van de namen van God.

Mijn naam is Angela van der Ploeg, ik ben o.a. gespecialiseerd in fotoreading (overleden) dier, healing dieren en energetische huisreiniging. U kunt ook een Orakelkaart online aanvragen.

Door heel Nederland

Twee van mijn diensten zijn online diensten; dit wil zeggen dat men niet naar mij toe hoeft te komen. Op deze wijze kan ik iedereen van dienst zijn. Uiteraard kom ik wel bij de mensen thuis voor een energetische huisreiniging, voor een healing huisdier en/of het begeleiden van een stervend huisdier.

Voor alle diensten geldt:

Om zuiver te kunnen werken vraag ik u om geen hele verhalen vooraf te mailen. Ik weet het liefst zo min mogelijk. De gegevens die ik nodig heb zal ik aan u vragen. Ik ben geen dierenarts en wanneer uw huisdier aangeeft lichamelijke klachten te hebben, bent en blijft u zelf verantwoordelijk voor de (fysieke) gezondheid van uw dier. Een reading kan lichamelijke klachten niet verhelpen.

Verder nog iets bijzonders?

Naast genoemde diensten ben ik steunpunt voor WordPress en Linux Mint, maak ik op geheel eigen wijze persoonlijke wens-/spirituele kaarten met een boodschap en maak ik acryl gietwerken. Heel mooi om te geven als cadeautje voor een verjaardag, Valentijnsdag of gewoon zomaar, zie Webshop 123uniek.

Met een warme groet Angela.


Even meer rust

Na een hectisch jaar incl. verhuizen van Almere naar Franeker en met de daarbij komende zaken (hypotheek, bank, verzekeringen etc.)  die geregeld moesten worden, ben ik door mijn hoeven gezakt. Letterlijk. Ik heb na de verhuizing (uitpakken, inrichten etc.) een hernia opgelopen en daarna zakte ik door mijn rechtervoet waardoor ik helemaal geen kant meer op kon. Het is nu wachten op de afspraak bij een neurochirurg.

In het bloggedeelte, het recente bericht, kunt u lezen in welke fase ik nu ben beland. Ik houd u op de hoogte!

Warme groet Angela van der Ploeg