En door!!

Zo, even een laatste update over van alles en nog wat.

Allereerst iedereen bedankt die dit jaar een dienst van mij heeft afgenomen.
Zo dankbaar dat ik dit werk mag blijven doen!!
Er is veel gebeurd de laatste paar maanden, beslissingen moesten worden genomen, zaken moesten worden geregeld. Maar hé, mijn lief en ik, en gelukkig ook onze hondjes, zijn er goed doorheen gekomen.

Misschien weten jullie het nog dat ik de beslissing had genomen om geen readings meer aan te nemen van (overleden) mensen, omdat ik mij meer op de dieren wilde richten. Nu, dit heb ik doorgezet en het bevalt mij eigenlijk prima zo.
Wel blijft de dienst energetische huisreiniging; door de verhuizing naar Franeker kan ik niet iedereen in Nederland meer helpen. Daarom ga ik met kilometers werken; woon je in een straal van 80 km (of 1 uurtje) rijden van mijn woning te Franeker, dan kan ik je dienst aannemen.

Het tweede nieuws is dat de naam Praktijk Havayah verdwenen is. Ik ben gewoon dierentolk Angela van der Ploeg; veel beter en iedereen kan mij vinden op mijn naam. Daarom zijn de oude websites veranderd van URL. Hieronder de nieuwe URL’s zodat je deze kan aanpassen in jouw bladwijzers.

www.praktijk-havayah.nl -> dierentolk.angelavanderploeg.nl
De informatie en blog site is nu -> blog.angelavanderploeg.nl
Mijn visitekaartje -> angelavanderploeg.nl


WONEN IN FRANEKER!!
Het bevalt ons prima! Het is hier zo ontzettend rustig, mooi en ook de buren zijn super aardig. We zijn gelijk ingeburgerd en het is alsof we hier al een tijd wonen.
Nu de verhuizing achter de rug is, alles uitgepakt en ingericht, mijn werkzaamheden en websites klaar zijn, kan ik mij geheel richten op de dienst dierentolk, WordPress website en wat er verder op mijn nieuwe pad komt. Maar eerst??

Eerst maar eens van mijn hernia afkomen. Voor de verhuizing had ik al pijn maar na een paar weken na de verhuizing kon ik niet meer lopen. Uitstraling naar been, knie en voet. Ik ben ook al door mijn voet gegaan (en lag opeens op de grond) omdat ik mijn voet niet meer voelde.
We hadden nog wel goede fietsen gekocht om Franeker en de omgeving te ontdekken. Zo balen !! Rust is noodzakelijk en in het nieuwe jaar krijg ik tens behandelingen en andere medicatie.
Gelukkig kan ik wel fotoreadings doen; die dienst blijft gewoon doorgaan tot 22 december 2022.

In het nieuwe jaar op woensdag 11 januari kan ik weer beginnen met werk.

DUS LET OP: IK BEN DICHT VAN 22-12-2022 TOT 11-01-2023


Voor nu wens ik jullie