Heel veel nieuws

Het is al een tijdje geleden dat ik iets geschreven heb op mijn blog; 2 maanden terug zag ik. Daarom maar even een update.

Allereerst zitten we in een emotionele situatie; het coronavirus uiteraard maar gelukkig ondervinden wij daar geen hinder van. De praktijk loopt lekker, ik moest de zeilen juist even bijzetten zodat ik alle opdrachten klaar kon krijgen.

Het werk op de dierenambulance is soms heel emotioneel, maar het blijft dankbaar werk. Ik doe het met plezier elke maandagmiddag en soms als ik tijd heb en er is een chauffeur of bijrijder te kort, spring ik in.

Nee, nog emotioneler is de situatie met mijn moeder. Ze is heel erg ziek en sinds een aantal maanden woont ze in een verzorgingstehuis op de afdeling tijdelijk verblijf. Echter, dat tijdelijke wordt inmiddels lang verblijf want helaas is het aflopende zaak. Haar lichaam is op maar haar geest wil niet opgeven. Het is vechten tegen de bierkaai.

Gelukkig mogen we haar bezoeken, ondanks de corona. Ze mag elke dag wel bezoek maar van 1 iemand. Omdat we met vele zijn in de familie heeft mijn oudste zus een lijst gemaakt waarop te zien is wanneer iemand langs gaat. Ik mag elke dinsdag naar haar toe en dat doe ik natuurlijk. Ik kan nooit wachten totdat de week weer voorbij is. Maar ik merk dat het mij heel veel doet, het is emotioneel soms erg zwaar; de volgende dag plan ik dan niets in zodat ik kan doen en laten wat ik wil. Soms is dat dus niets.

Ik had een mooi knuffelkussen voor haar gemaakt. Mama was er super blij mee!! Ze kon wel knuffels gebruiken, vertelde ze.

En vandaag, 15 mei 2020 zou mijn vader jarig geweest zijn en de respectabele leeftijd van 98 jaar bereikt hebben. Maar helaas heeft hij 25 jaar geleden de strijd verloren en hebben we afscheid moeten nemen. Ik mis hem nog elke dag.

Ik weet dat hij aan mama loopt te trekken; hoe gek of raar het ook mogen klinken, het zou fijn zijn als ze spoedig weer samen kunnen zijn.

Leuk nieuws is er ook hoor! De vele readingen die ik heb mogen doen, de persoonlijke spirituele kaarten met een boodschap uit de Kosmos en een kaart uit een van mijn vele kaartendecks die ik als opdracht mag maken, mijn schilderkunsten maar ook mijn superleuke aparte kadootjes zoals onderzetters, boekenleggers en nu ook bewaarboekjes. Het is en blijft allemaal vreselijk mooi en dankbaar werk.

Op mijn portfoliowebsite kan je alles bekijken; alles is te bestellen via de webshop. https://webshop.praktijk-havayah.nl/

Heb je iets te delen wat voor jou emotioneel is, mag je het op mijn FB pagina delen https://www.facebook.com/PraktijkHavayah                 

Tot de volgende post.