Magnetiseren / reiki / healing

Wat is magnetiseren?
Magnetiseren is het opnemen van universele energie via je handen en met die magnetische kracht kun je energie laten stromen. Je kunt energie afstaan, opnemen, overhevelen en instralen. Velen verwarren magnetiseren met Reiki maar dit is niet juist. Reiki is een doorgeefluik van energie maar met magnetiseren kun je veel meer. Het is onbeperkt toe te passen ter behandeling van verschillende klachten. Het doet er niet toe of dit nu psychische of lichamelijke klachten zijn omdat je werkt op energetisch niveau.

Het resultaat van magnetiseren is:
een verbetering van de energiebalans, de patiënt wordt rustiger, functioneert beter, is vitaler, heeft een hogere weerstand en is geestelijk evenwichtiger.

Wat merk je tijdens de behandeling?
Je kunt meerdere en verschillende effecten bemerken tijdens het magnetiseren zoals bijvoorbeeld:
* Licht gevoel in je hoofd
* Prikkelingen of tintelingen
* Locale koude of warmte op je huid
* Een gevoel alsof er een bal of een ballon over je gerold wordt
* Statisch elektrisch gevoel op je huid

Soms merk je ook helemaal niets, wat echter niet wil zeggen dat de behandeling geen effect heeft gehad.

Magnetiseren en Reiki:
Wat is nu het verschil tussen die 2 geneeswijzen?
Iedereen kan Reiki leren. Reiki is het doorgeven van universele energie waardoor blokkades opgeheven kunnen worden. Reiki kun je leren d.m.v 4 energie-overdrachten (initiaties), dit gebeurt tijdens een cursus gegeven door een reikimaster. Het is belangrijk om veel te oefenen als je een reiki-graad hebt behaald. Een goede reikimaster zal je ook na het behalen van je graden altijd advies geven en ondersteunen.

Magnetiseren is werken met een gave, dit kan je niet aanleren. Door te magnetiseren werk je op een dieper intuïtief niveau. Je werkt vaak samen met je gidsen en andere hoger krachten. Bij magnetiseren neem je energieën weg die te veel zijn of er niet meer horen (kan zich uiten in een blokkade). Je wordt vaak nog meer als bij reiki direct naar die plekken geleid die aandacht nodig hebben. Met behulp van bepaalde methodes kan je deze plekken dan reinigen en weer in balans brengen met de rest van je lichaam.
Doordat ik met deze gave ben geboren maar er eigenijk niets mee doe, ben ik de opleiding Paranormaal Genezer begonnen, zodat ik kan leren hoe ik optimaal mijn gave kan gebruiken. Zo leer ik niet alleen de blokkade wegwerken maar ook een antwoord te krijgen waardoor deze blokkade is ontstaan. Dit voorkomt dat klachten steeds weer terugkeren.

Healing Mediumschap:
Zelf heb ik in 2006 de workshop Healing Mediumschap gevolgd.
Healing Mediumschap betekent dat je contact maakt met een gids van je en dan een healing geeft aan iemand die daar om gevraagd heeft. Door je op de energie van de geestenwereld af te stemmen kan je gids genezende frequenties sturen die specifiek zijn afgestemd op de problemen van degene die je een healing geeft.

Tijdens de healing legt het medium de handen op de rug of hoofd van de klant, terwijl diegene ontspannen op een stoel zit. Via aanraking van het hoofd en de rug kan de energie van de spirituele wereld naar elke plek in het lichaam stromen, die dit nodig heeft. Het is dus niet de bedoeling dat je je eigen energie gebruikt voor de healing, want dan is de kans groot dat je zelf snel een healing nodig hebt!

Een Healing werkt zowel op je fysieke lichaam, als op je mentale gesteldheid, op je emotionele gemoedstoestand en op je spirituele ontwikkeling.