Nieuwe artikelen over dieren

Sinds deze week staan er weer nieuwe artikelen op mijn website; dit keer over dieren en hun boodschappen. Wat als een dier je pad kruist, wat wil dat zeggen, wat betekent dat voor jou?

Een mooi overzicht dus met de meest bekende dieren; oké, er zitten ook wat onbekende dieren tussen.
Alle pagina’s vindt je terug in het menu onder Spiritueel met dieren.

Mocht je dit interessant vinden, nodig ik je uit voor het aanvragen van een Orakelkaart. Niet zo maar een kaart, maar een kaart uit het deck van de Geheime boodschappen van dieren. Dit kan via mijn FB pagina: https://www.facebook.com/dierentolk.angela/

Ik wil graag elke donderdag of woensdag of welke dag dan ook, daar ben ik nog niet uit…..een Orakelkaarten uurtje houden. Ik gebruik dan het eerder genoemde deck. Hoe leuk lijkt je dat? Het is geen uitgebreide reading, maar een enkele kaart. Je kunt er een vraag aan hangen, maar dat hoeft uiteraard niet. Ik maak de aankondiging op mijn FB pagina als ik er zelf uit ben welke dag ik hiervoor ga gebruiken.