Nieuwe artikelen

Sinds vandaag staan er 3 nieuwe artikelen op mijn website; de nieuwe staan in het menu van Spiritueel met dieren.

De eerste gaat over stress bij katten. Ik krijg heel veel aanvragen voor fotoreading van katten die stress of andere problemen hebben, zoals plassen her en der in huis (of is het sproeien?), niet opgepakt willen worden, zich verstoppen voor visite etc. etc.

Vaak probeer ik te voelen waar het aan kan liggen, is het geestelijk of toch een lichamelijk/medisch probleem? Is het stress, is het pijn, is het wat anders?

Pijn bij katten is een moeilijk iets. Het is vaak moeilijk te onderzoeken waar de pijn zit, aangezien ze heel goed zijn in het verbergen ervan. Aan mij geven ze vaak weinig door waar de pijn zit of dat ze überhaupt pijn hebben. Katten kunnen zoveel verbloemen maar door goed te observeren kunnen we een hoop zien. Bij vele katten waar ik een reading voor heb mogen doen, heb ik geen pijn sensatie gevoeld, maar dat wil natuurlijk niet zeggen of er een medisch probleem schuilt.

Daarom heb ik een pagina aangemaakt met een test om te kijken of je kat stress heeft, met dank aan blog.lekkerinjevacht.com.

Het tweede artikel wat ik geplaatst heb heeft ook te maken met dieren, maar dan met vermissingen. Ik krijg namelijk vele aanzoeken of ik een reading kan doen van een dier wat vermist is. Het is een emotioneel onderwerp, vandaar dat ik een uitleg heb willen geven waarom ik op zo’n verzoek niet kan ingaan.
Verder in dit artikel wat u zelf kunt ondernemen om uw huisdier weer terug te krijgen.

Het derde artikel is over het chippen van je huisdier. Oh zo belangrijk!!