Over emoties

Via Linkedin volg ik Madeleine van Mourik. Zij heeft zo af en toe (en soms weer heel vaak) zulke mooie en herkenbare dingen, dat ik vandaag dacht: deze ga ik delen!

Het gaat over emoties, of je die wel of niet kunt uiten. Heb je het wel geleerd van je ouders, of heb je hun tactiek overgenomen? Ben je liever stilzwijgend of vermijd je het liever? Lees het eens goed door, dan zul je begrijpen waar zij het over heeft.

Let wel, wat je leest is op diverse andere zaken ook toepasbaar. Het is bijv. ook met liefde zo. Heb je het wel gezien van je ouders dat zij elkaar liefhadden? Of waren ze kil naar elkaar toe? Wisten ze eigenlijk wel wat liefde was?

Als je niet zelf de cirkel doorbreekt, dan blijf je er mee lopen. Dan projecteer je het ook op je kinderen, en die weer op hun kinderen. En zo gaat het maar door. En zeg nou zelf, dat wil je toch niet? Lees HIER het artikel!

Later in de week misschien nog een mooi artikel over liefde, de relatie met je moeder/vader en hoe jij jezelf ziet. Hou je van jezelf?

23 april 2024.