Over mij

Ik ben Angela, geboren in 1962 en ben sinds 2001 zeer gelukkig getrouwd met mijn Tweelingziel Bouke.

Vroeger als kind voelde ik mij anders, onbegrepen, een buitenstaander en heel erg eenzaam.
In het gezin waar ik geboren ben, daar voelde ik mij geheel niet thuis, eerlijk gezegd wist ik niet wat mijn plaatst moest zijn en waarvoor ik hier was. Ik werd een dagdromer en ging mijn eigen gang. Ik hoorde dingen, zag dingen, wist dingen die ik normaal gesproken niet kon weten maar ik deed er verder niets mee, want ik kon er met niemand over praten. Voor mij was het heel normaal, naar mate ik ouder werd, ebde het weg uit mijn leven.

Op latere leeftijd, ik was de 40 jaar al gepasseerd en na een ziekte periode van 3 jaar, leken mijn gaven terug te komen maar dan wel sterker en ik wist wat mijn doel zou moeten zijn op aarde. Ik weet nu ook waarom ik niet begrepen werd en waarom ik mij zo eenzaam voelde. Opeens kwam ik in aanraking met de juiste personen die mij de weg leken te wijzen naar dat wat ik zocht.
Het is een zoektocht en ontdekking naar mijzelf geweest en nog ontdek ik een hele hoop meer in mijzelf.

Het is mij later duidelijk geworden dat ik heldervoelend, helderwetend, helderziend, helderhorend en helderruikend ben. De uitleg hiervan kunt u lezen op de volgende pagina: Hoe werkt een medium. Dit is echt heel fijn om te weten; in mijn werk kan ik dit namelijk nu veel beter toepassen.

Ik ben mij ervan bewust dat ik mens en dier kan helpen door het geven van foto reading, healing, luisterend oor zijn of met energetische huisreinigingen. Het is een verrijking aan mijn leven en ook het intuïtief schilderen is geweldig om te doen. Ik ben zo intens met mijzelf of met iemand anders bezig, dat de omgeving waar ik zit, even niet meer bestaat.

* Hoewel ik opleidingen en workshops helemaal niet zo belangrijk vind, wil ik toch melden welke ik gevolgd heb:
1. Healing mediumschap (gevolgd bij Steven Upton)
2. Ontmoeting met je gids
3. HSP en spiritualiteit
HSP betekend High Sensitive Person. Door HSP-er te zijn kun je heel goed je spirituele vermogens ontwikkelen. In deze workshop heb ik geleerd om beter om te kunnen gaan met mijn hoge gevoeligheid en overgevoeligheid.

4. Opleiding Mediumschap
De 2 jaar durende opleiding Mediumschap heb ik met goed gevolg afgesloten. In deze opleiding heb ik persoonlijke begeleiding gekregen maar ook vele lessen geleerd waardoor ik mijn gaven beter kan ontwikkelen en toepassen in het dagelijks leven.

5. Workshop Sjamanisme (gevolgd bij Marion Gijbels)
Sjamanisme gaat ervan uit dat alles een ziel heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen enzovoort. Alles is met alles verbonden, alles is met alles gelijkwaardig en maakt onderdeel uit van de Grote Geest.

Een sjamaan is een soort brug, een tussenpersoon tussen de mensen en de geestenwereld. Ook werkt een sjamaan voor mensen die problemen hebben of ziek zijn. Een sjamaan probeert verstoord evenwicht weer in balans te brengen.

* Andere hobby’s
Ik teken en schilder heel graag; mijn nieuwe hobby is acrylgiet werk maken. Hoe dit eruit ziet kan je zien op mijn website, waar tevens ook al mijn zelfgemaakte getekende kaarten staan. Al mijn werk is te koop. De website is: 123uniek.nl

Een andere grote hobby is het werken met computers. Ik help mensen met Linux pc problemen, installeer Linux besturingssystemen en voorzie deze van de noodzakelijke software. Verder maak ik websites in WordPress en vind het geweldig leuk om foto’s te bewerken, voor zowel mijzelf als voor anderen.

Bij deze wil ik de mensen die mij zo op weg geholpen hebben bedanken met heel mijn hart. Ik ben nu wie ik ben en wie ik mag zijn en dat is mijzelf. Ik omarm mijzelf, zoals ik ben.

Met een warme groet van Angela.


Edit: intussen zijn we verhuist naar Franeker, bestaat mijn Praktijk Havayah niet meer maar ben ik onder mijn eigen naam verder gegaan. Mensentolk ben ik niet meer, waarom dat is kan je HIER lezen.