Persoonlijke wenskaarten

Persoonlijke wenskaart met een boodschap voor jezelf.

Ben je heel nieuwsgierig of er een persoonlijke boodschap voor jou vanuit de kosmos is?
Je kunt bij mij een persoonlijke wenskaart met deze spirituele boodschap aanvragen.
Je ontvangt een kaart uit een van mijn kaartendecks met een boodschap die ik via automatisch schrift heb mogen ontvangen. De boodschap gaat altijd over de situatie waarin je nu zit en wat dus heel belangrijk voor je is.

Bij mij verkrijgbaar voor de prijs van € 12,95 incl. verzending.
Om een kaartje te bestellen ga naar deze pagina: https://blog.angelavanderploeg.nl/product/persoonlijke-wenskaart/ en mail je recente foto waar je alleen op staat naar [email protected] met vermelding van de naam en geboortedatum. De wenskaart wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd.

Verdere vragen omtrent deze boodschap is niet mogelijk. Wil je een uitgebreide reading dan verwijs ik je graag door naar de uitgebreide fotoreading (https://blog.angelavanderploeg.nl/fotoreading-personen/).


Persoonlijke wenskaart met een boodschap voor een ander.

Op zoek naar een leuk kado voor Sinterklaas, Kerst of verjaardag?
Denk eens aan een gepersonaliseerde wenskaart met spirituele boodschap, aanmoediging of boeddhistische spreuken! Ook is het mogelijk om een kaart uit een van mijn kaartendecks af te laten drukken. Het mooie hiervan is dat de kaart altijd aansluit op datgene waar de ontvanger in zijn/haar leven mee bezig is, of in welke situatie hij/zij zit.

Bij mij verkrijgbaar voor de prijs van € 12,95 incl. verzending.
Om een kaartje te bestellen ga naar deze pagina: https://blog.angelavanderploeg.nl/product/persoonlijke-wenskaart/ en mail de naam en geboortedatum van diegene voor wie het kaartje bestemd is naar [email protected].
De wenskaart wordt binnen 14 werkdagen na ontvangst van betaling verstuurd.