Spirituele wenskaarten

Van de week kreeg ik een mailtje van iemand die een persoonlijke spirituele wenskaart wilde bestellen; deze was bestemd voor iemand anders.

Omdat ze vlakbij woonde wilde ze de kaart komen ophalen. Dat vond ik een goed idee, dat zou namelijk verzendkosten schelen.

Een persoonlijke spirituele wenskaart is, de naam zegt het al….een persoonlijke kaart die op maat gemaakt wordt. Ik maak contact met de persoon voor wie de kaart bestemd is, ik krijg boodschappen door die ik noteer en trek daarna een kaart uit een willekeurig kaartendeck. De tekst wordt uitgeprint, de kaart wordt uitgeprint en gelamineerd en dat alles wordt in een omslag afgeleverd. Er zit dus nog wel wat werk aan.

De kaart is er niet een uit duizenden maar heel uniek; de boodschap behoort immers bij de persoon waar de kaart voor bestemd is.

Ik heb de persoon in kwestie nog een aantal keren gemaild dat de kaart vandaag einde van de middag kon worden opgehaald. Helaas heb ik tot nu toe nog niemand gezien en het is toch al bijna 18.00 uur.

De kaart ligt hier nu te liggen, onverkoopbaar. De omslag zou ik wel kunnen gebruiken maar dat vind ik dan weer niet netjes.

Daarom heb ik besloten dat ik alle kaarten die ik maak, alleen nog maar verkoop via de webshop. Als men ze besteld en betaald heeft, kunnen ze deze evengoed wel op komen halen indien men dat wilt. En anders wordt de kaart gewoon via de Postnl verstuurd.

Nader Bericht: mijn mails waren beland in de spammap. Gelukkig heeft ze deze terug gevonden, gelezen en gereageerd. De kaart is inmiddels toch opgehaald. Gelukkig maar.

Omdat e-mail van mij naar bijv. een gmailadres in de spam beland, heb ik op mijn Praktijk Havayah website een melding hierover gemaakt. Tevens heb ik een ander e-mailadres gemaakt bij mijn provider. Hopelijk gaat dit werken.

(©) Angela van der Ploeg – 14 februari 2020