Stoppen of doorgaan

Geen idee hoe het komt, maar sinds we hier in Franeker wonen, heb ik steeds minder de behoefte om readings te doen.
Ik had de dienst mensentolk al van mijn lijstje afgehaald en doe alleen nog maar dieren. Maar ook dit valt mij de laatste tijd zwaar.
Oké, het is momenteel niet druk; wellicht houdt de kosmos rekening met mij dat we net verhuist zijn en dat ik al maanden met een hernia loop. Dus misschien dat ik het tot het einde van het jaar nog aankijk.

 

Vanaf 19 december is de Praktijk Havayah gesloten wegens de kerstvakantie. In die vakantie kan ik gaan nadenken wat te doen: stoppen of doorgaan.

 

Wie een bedrijf heeft, zal dit ook weleens hebben gehad; de twijfel of je wel door moet gaan of het gevoel hebben dat je het gewoon niet meer ziet zitten. Dat je denkt dat er iets anders moois op je pad gaat komen, dat je je skills aan iets geheel anders kan besteden.
Vraag is dan: waaraan?

 

Hoop dat jullie mij een boost of tips kunnen geven. Ik weet het, ik zal zelf de knoop moeten doorhakken, dat kan niemand voor mij doen. Maar laat gewoon eens wat van je horen! Hoe zou je dit vinden?

 

ps. ik heb nog wel wat werk aan websites en straks gaan we weer unieke kunst maken, dus vervelen zal ik mij niet.