Zuiver werken

Zuiver werken

Op mijn hoofdwebsite (www.praktijk-havayah.nl) staat het volgende geschreven:

VOOR ALLE CONSULTEN GELDT:
Ik neem geen aanvragen aan als het een consult betreft van een ander, zonder hun eigen toestemming. Uitzondering hierop zijn overleden dierbare, jonge kinderen en dieren. Een consult is hoe dan ook heel persoonlijk, ik wil de privacy van de mensen graag waarborgen en ik wil zuiver blijven werken.

Ik wil met dit bericht graag wat uitgebreider hierop in gaan; dit vanwege een telefonisch contact wat ik vanmiddag met iemand had.
Zij vroeg mij of ze een foto van haar vriend mocht sturen, want ze wilde weten of hij vreemd ging. Ze wist het eigenlijk wel, maar wilde een soort van bevestiging.

Mijn uitleg aan haar (en nu ook aan iedereen die dit leest) was dat ik mij aan de wetten van Gene Zijde houd. Verder zou ik het van mijzelf niet zuiver en integer vinden als ik iemand zou gaan readen die hier niet van af weet. Dat zou kunnen betekenen dat ik Jan-en-alleman zomaar kan doen, voor de lol of voor welke andere reden dan ook.

Ik ga zorgvuldig om met persoonlijke of gevoelige informatie. Ik wil graag integer zijn; Met integriteit – of integer handelen – wordt bedoeld dat je je functie adequaat en zorgvuldig uitoefent, met inachtneming van je verantwoordelijkheden en de geldende regels. En ik geef aan wanneer er iets van mij gevraagd of verwacht wordt dat naar mijn oordeel niet integer zou zijn.

Wat ik al schreef: een reading is een persoonlijk iets, iets wat jou (of je overleden dierbare, kind of huisdier) aangaat.

Helaas weet ik jullie te vertellen dat er “mediums” zijn die het niet zo nauw nemen met de wetten van Gene Zijde; zij zullen deze dame die ik heb gesproken dan ook zeker wel “helpen”.

Zoek jij een goed medium, iemand die jou kan helpen met zaken waar je tegen aan loopt, hoe je dingen kan oplossen, of hoe je de dingen anders kan gaan inzien…….bel of neem dan met meerdere contact op. Stel hun de vraag of je iemand anders zijn foto mag insturen. Als je het juiste antwoord hoort, plus het klikt of je gevoel is gelijk goed, weet dan dat je een zuiver medium hebt gevonden.